• 06 - 515 33214 (algemeen)
  • 06 - 225 64464 (support)
  • info@renaissance.nl

Hosting

Geef je website een vliegende start met de snelle en betrouwbare hosting oplossingen van Renaissance!

Snelle en betrouwbare hosting is een onmisbaar fundament voor élke website. Niemand is immers gebaat bij een website die traag en regelmatig offline is. Zowel u als eigenaar van de website niet, als uw bezoekers.

Met de hosting oplossingen van Renaissance IT bent u verzekerd van een uitstekende uptime, rappe up-en downloadsnelheden alsmede een gemakkelijk bereikbare helpdesk waar u nog persoonlijke service kunt verwachten in plaats van direct naar een FAQ-pagina te worden doorverwezen.

We bieden zowel shared hosting als cloud- en dedicated hosting oplossingen aan. Ook colocatie van uw eigen server in ons netwerk behoort tot de mogelijkheden.

Hosted Exchange

Daarnaast bieden wij ook Hosted Exchange oplossingen aan zoals ons Threesixfive-pakket, gebaseerd op de technologie van Google G-Suite of Microsoft Office 365. Hiermee kunt u uw eigen kantoor in de cloud inrichten. Zeer praktisch voor een ieder die overal wil kunnen werken en altijd up-to-date wil zijn.

WordPress

WordPress is momenteel het populairste Open Source platform voor websites van dit moment. De grootste voordelen van een Open Source platform als WordPress zijn namelijk dat de broncode open en vrij is en er geen kosten aan het gebruik verbonden zijn. Dit betekent dat u tegen de meest gunstige prijs de beste CMS oplossing krijgt.

Omdat uw WordPress website ook stabiel en snel moet kunnen draaien, zijn al onze virtuele servers, Cloud Virtual Private Servers én dedicated servers volledig compatible met WordPress en is het reeds voor u op de server geïnstalleerd. Daarnaast behoort ook Drupal CMS tot de mogelijkheden.

Dus waarom zou u verder zoeken naar de perfecte basis om uw website op te beheren als wij daarin kunnen voorzien met ons geavanceerde netwerk, meer dan 20 (!) jaar ervaring op het gebied van hosting en een stukje persoonlijke service waarop u altijd kunt terugvallen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Shared hosting is verkrijgbaar vanaf € 18,75 ex. BTW per maand.

Cloud VPS-hosting vanaf € 55,00 ex. BTW p/m.

Dedicated hosting vanaf € 99,00 ex. BTW p/m.

Hosted Exchange (op basis van G-suite of Office 365) vanaf € 11,55 p/m. ex. BTW p/m.