• 06 - 515 33214 (algemeen)
  • 06 - 225 64464 (support)
  • info@renaissance.nl

Wat wordt jouw adres op het internet?

Een goede domeinnaam is onmisbaar voor het duidelijk onder de aandacht brengen van uw website.

Daarbij is het raadzaam om niet alleen uw domeinnaam te registreren op basis van uw (bedrijfs)naam (bijv.: klusbedrijftimmermans.nl) maar ook om na te denken over extra domeinnamen welke gerelateerd zijn aan uw vakgebied, zoals bijvoorbeeld: huisverbouwen.nl.

Ook kunt u kijken naar andere landsextensies, zoals uw domeinnaam eindigend op .eu of .com. Dit hoeft niet alleen wanneer de gewenste domeinnaam reeds als .nl bezet is. Het kan ook dat de internationalere uitstraling van een .eu of .com domeinnaam u simpelweg meer aanspreekt.

En dan zijn er ook nog de zogenaamde “Generic TLD’s”. Dit zijn extensies die gerelateerd zijn aan een algemeen begrip, zoals bijvoorbeeld het sterk in opkomst zijnde .shop.

Het kán dus een uitdaging vormen om een of meerdere geschikte én beschikbare domeinnamen te vinden en wij adviseren u graag wat zinvol is en wat niet.

Domeinnamen zijn tegenwoordig immers via veel leveranciers te verkrijgen. Vaak met het doel om klanten tegen scherpe welkomsttarieven voor het eerste jaar, grote hoeveelheden domeinen te laten vastleggen waar zij niks aan hebben.

Bij Renaissance kijken we liever naar de langere termijn en waar u wél bij gebaat bent. Deel daarom gerust uw domeinwens(en) met ons.

Een prettige bijkomstigheid is bovendien dat wij vrijwel alle extensies kunnen leveren.

Domeinnamen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 23,70 excl. BTW per jaar voor de .nl-extensie en worden geleverd inclusief domain forwarding.